Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

See privaatsuse poliis kirjeldab, kuidas see lehekülg (edaspidi “Pood”) kasutab ning kaitseb kõike informatsiooni, mida Sina annad Poele kasutades seda lehekülge. Pood garanteerib, et Sinu privaatsus on kaitstud. Kui me peaksime küsima meie veebilehe külastamise käigus Sinult isikliku informatsiooni, millega on võimalik Sind tuvastada, siis see on kooskõlas antud privaatsuse poliisiga. Pood võib muuta antud poliisi aeg-ajalt värskendades käesolevat lehekülge. Soovitame Sul külastada käesolevat lehekülge vahete-vahel, et viia ennast kurssi toimunud muudatustega.

Mida me kogume?

Võimalik, et me kogume alljärgnevat infot:

  • nimi
  • kontaktinformatsioon, sealhulgas e-maili aadress
  • demograafilist informatsiooni nagu näiteks postiindeks, Sinu eelistused ja huvid
  • muud informatsiooni viimaks läbi enda klientide seas uuringuid ja/või pakkumisi

Mida me teeme informatsiooniga, mida me kogume?

Meie jaoks on see informatsioon oluline, et aru saada paremini Sinu vajadustest ning et oleksime suutelised pakkuma Sinule paremat teenindust. Lisaks veel tähtsamad põhjused, milleks me vajame kõike seda informatsiooni:

  • Firmasiseseks arvepidamiseks.
  • Me võime kasutada seda informatsiooni, et parandada oma tootevalikut ning teenuseid.
  • Me võime saata välja reklaamkirju Sinu poolt antud e-mailile oma uute toodete, eripakkumiste või muu informatsiooniga, mis meie arvates võib Sulle huvi pakkuda.
  • Aeg-ajalt võime Sinuga ühendust võtta turu-uuringute eesmärgil.
  • Me võime ühendust võtta läbi e-maili, telefoni, faksi või tavaposti.
  • Me võime kasutada antud viisil kogutud informatsiooni, et kohandada oma internetilehekülge vastavalt Sinu pooolt saadud tagasisidele.

Turvalisus

Me teeme omalt poolt kõikvõimaliku, et Sinu poolt meie käsutusse antud informatsioon on turvatud. Oleme paigaldanud vajalikud füüsilised ning elektroonilised seaded, ühtlasi ka inimesed, et tagada meiepoolt kogutud informatsiooni turvalisust ning sattumist võõrastesse kätesse.

Kuidas me kasutame küpsiseid?

“Küpsised” (cookies) kujutavad endast väikesemahulist tekstifaili, mille meie pood saadab Sinu internetilehitsejale ning mis salvestatakse Sinu kõvakettale. Saades Sinu käest vastava loa, talletatakse fail sinu kõvakettale ning küpsis aitab meil analüüsida veebilehekülje liiklust või teavitab Sind erinevatel viisidel, kui sa külastad mingit konkreetset internetilehekülge. Küpsised lubavad internetilehekülgi muuta vastavalt Sinu isikupärale. Korjates ja jättes meelde Sinu kohta käivat informatsiooni, saab veebilehekülg seadistada oma käitumist vastavalt Sinu vajadustele ning eelistustele.

Me kasutame liikuslogi küpsiseid, et aru saada, millised leheküljed saavad suurema kasutuse osaliseks. See aitab meil omakorda analüüsida veebilehekülje liiklust ning teha seda paremaks vastavalt kliendi vajadustele. Me kasutame seda informatsiooni ainult statistilise analüüsi tarbeks ning peale seda eemaldame informatsiooni enda süsteemist.

Kokkuvõttes – küpsised aitavad meil Sinuni tuua parema veebilehekülje, vaadates Sinu käitumismustrit millised leheküljed Sulle meeldivad ja millised mitte. Küpsised ei anna meile ligipääasu Sinu arvutisse ning ligipääsu Sinu informatsioonile, mida Sina pole lubanud meiega jagada. Sa võid küpsised nii lubada kui ka nendest keelduda. Enamus internetilehitsejad lubavad turvalisi küpsiseid automaatselt, küll aga saad Sa muuta neid seadeid ning küpsistest keelduda, kui Sa tunned selleks vajadust. Sellisel juhul ei pruugi sa saada veebilehekülje poolt pakutavast sisust ja võimalustest maksimumi.

Lingid teistele veebilehtedel

Meie lehekülg võib sisaldada linke teistele veebilehtedele, mis meie arvates võiks Sulle huvi pakkuda. Kui sa kasutad neid linke ja lahkud meie keskkonnast siis tea, et meil puudub kontroll nende veebilehtede üle. Seetõttu ei saa me vastutada Sinu turvalisuse, privaatsuse ja info eest, mida sa jagad enda kohta nendel lehekülgedel. Samuti ei käi need leheküljed meie privaatsuse poliisi alla. Ole ettevaatlik ning kindlasti loe läbi nende lehtede poolt koostatud privaatsuspoliis.

Isikliku info jagamine ning kontrollimine

Sa saad piirata isikliku info kogumist ning kasutamist järgnevate meetoditega:

  1. kui Sinult palutakse ankeedi täitmist veebileheküljel, proovi leida kastike millel saaksid vajutada, et märgistada enda soov mitte kasutada antud informatsiooni mitte mingil juhul otseturunduse eesmärgil
  2. kui sa oled eelnevalt lubanud isikliku info jagamist otseturunduseesmärgil, võid alati muuta oma meelt ning anda sellest meile teada kasutades selleks meie lehel asuvat “Võta meiega ühendust” võimalust
  3. Me ei müüd, jaga ega liisi välja Sinu isikliku informatsiooni kolmandatele osapooltele ilma, et me omaks selle kohta Sinu kirjaliku luba või oleme kohustatud tegema seda seaduse poolt tulenevatest määrustest.
  4. Me võime kasutada Sinu isikliku informatsiooni saates Sulle reklaammaterjali kolmandate osapoolte kohta, mis meie arvates võiks Sulle huvi pakkuda – seda juhul, kui oled eelnevalt meile andnud vastava loa.

Sul on õigus paluda informatsiooni, mida me Sinu kohta omame viidates “Data Protection Act 1998” dokumendile. Antud teenus on tasuline. Kui Sa soovid informatsiooni, mis me Sinu kohta omame, palun võta meiega ühendust kasutades selleksmeie lehel asuvat “Võta meiega ühendust” ankeeti.

Kui Sinu arvates on meie poolt Sinu kohta hoitav informatsioon mingil juhul vale või vigane, “Võta meiega ühendust” ning parandame Sinu kohta käivat informatsiooni vastavalt Sinu ettekirjutustele.

Google Analytics

Lisaks poe küpsistele oleme seadistanud enda poele ka Google Analytics’i liidestuse. Milliseid küpsiseid Google Analytics talletab ning nende küpsiste eesmärgi kohta saad täpsemalt lugeda siit.